Städtjänster åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

  • RefTillägg1280x400_BrfEssingebryggaEntre2
  • Ref1280x400_BrfEssingebryggaPostbox-2
  • TilläggRef1280x400BrfLijeholmtorget2

Trappstädning

regelbunden-stadning

Trappstädning omfattar de arbetsuppgifter som utförs regelmässigt på städområdet. Det kan vara varje dag, en gång i veckan, en gång varannan osv.

Den dagliga städningen i en bostadsrättsförening innefattar städning av trapphus inklusive biutrymmen som tvättstugor, cykel-, rullstols- och barnvagnsrum, källargångar etc.

Läs mer om Trappstädning

Specialstädning

periodiskt-underhall

Utförs oftast inte av ordinarie städare och är arbetsuppgifter som utförs vid olika tidpunkter för att underlätta den dagliga städningen.

Benämns ofta specialstädning och utförs oftast inte av ordinarie städare och är arbetsuppgifter som utförs vid olika tidpunkter för att underlätta den dagliga städningen och för att städresultatet ska bli bra. Städområdet ska hållas i gott skick.

Läs mer om Specialstädning

Höghöjdsarbete

hoghojdsarbete

Höghöjdsarbete – innebär att använda samma utrustning som en klättrare för att säkra sig och till exempel fira sig ned för en fasad och putsa fönster.

Används istället för skylift eller att bygga en ställning eller där det är enda alternativet för att komma åt det som ska rengöras.

Läs mer om Höghöjdsarbete

Uthyrning entrémattor

entremattor

Som en extra service kan du hyra entrémattor hos oss för att skydda golven och se till att man inte drar in så mycket smuts i hissar och trappor.

Våra entrémattor byts och skickas på tvätt efter två respektive fyra veckors användning, beroende på önskemål.

Läs mer om Uthyrning entrémattor

Kontakta oss direkt