En pålitlig partner som håller rent

Städpoolen Scandinavia grundades 1989 och är specialist på trappstädning i flerbostadshus. Idag är företaget väletablerat med 50-talet anställda i Storstockholmsområdet och en årlig omsättning på 25 miljoner kronor.

  • Ref1280x400_BrfEssingebryggaPostbox-2
  • Hem1280x400BrfKajplatsenGolvvård

Om Städpoolen

Vi verkar i en bransch där engagemang och ansvarstagande – för personalen, leverans av städtjänsten och miljön – inte helt kan tas för givet. Ett kvitto på att vi har lyckats med detta är att vi har mångåriga samarbeten med flertalet av våra uppdragsgivare. Samarbeten som ständigt utvecklas och förändras, förnyas och förbättras.

Proffsigare

Vi är ett seriöst företag med auktoriserade serviceentreprenörer och diplomerade SRY-handledare inom städservice. Vårt egenutvecklade datasystem för kvalitetssäkring ger full kontroll på städningen. Blir något fel rättar vi till det snabbt och förbättrar våra rutiner så att det inte kan upprepas.

Snällare

Det finns alldeles för många företag där bara pengarna styr. Hos oss kommer människan i första rummet. Personalen är både kollektivansluten och tillsvidareanställd, med rimliga möjligheter att göra ett bra jobb. Alla på Städpoolen ska känna sig delaktiga och ta ansvar för att det fungerar. Vi värdesätter även att våra anställda är noggranna, vänliga och har en trevlig attityd mot de boende.

Grönare

Vi använder alltid de miljövänligaste metoderna och rengöringsmedlen. Självklart har vi också dokumenterade system för vårt miljöarbete, i enlighet med stränga ISO-krav och Svanenmärkningen.

Kontakta oss direkt