Kvalitétssäkrade städtjänster

  • IMG_0716
  • stadpoolen_trappstadning7
  • nockeby16

Eget IT-system

icon-systems

Vi har utvecklat ett eget datasystem som ger full kontroll på städningen så att den blir utförd med hög kvalitet och på en konstant nivå över tid. Systemet håller reda på vad som ska göras, exakt när det ska göras och hur det ska utföras i respektive fastighet och trappuppgång.

Den handfasta delen i systemet är den särskilda kundpärmen som sammanställs för varje städområde med arbetsinstruktion och årsplanering. Pärmen fungerar som en checklista och kompletterar it-systemet, byggt i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001. Vi utför även regelbundna kvalitetskontroller på alla våra städuppdrag.

Läs mer om Eget IT-system

Gediget miljöarbete

icon-environment

Vi erbjuder städning med miljön i fokus där förbrukningen av kemtekniska produkter är låg och andelen miljöanpassade kemikalier är hög. Vi försöker även minimera våra utsläpp av växthusgaser genom stränga krav på avfallshantering och en strävan efter miljövänliga transporter.

Varje år görs ett miljöbokslut där vi går igenom hela företaget och identifierar förbättringsområden. Egenutvecklade smarta system matar automatiskt in viktiga miljödata och skapar jämförande statistik så att vi kan se hur vi förbättrar oss från år till år.

För att hela tiden ligga i framkant utbildar vi kontinuerligt vår personal. Vi ser till att samtliga har grundläggande kunskaper i hygien och hälsa, säkerhet och miljö, rengöringsmedel, metoder och utrustning, avfallshantering och miljövänlig körning.

Läs mer om Gediget miljöarbete

Rätt städutrustning

icon-equipment

Vi använder alltid den modernaste utrustningen för bästa resultat. Våra arbetsredskap är både ergonomiskt utformade och av god kvalitet.

Ordning, reda och rent i städrummen är en självklarhet, liksom hyllor för att få upp kemikalierna från golvnivå och barnsäkrade lås.

I möjligaste mån kompletterar vi med tvättmaskin för att tvätta moppar och trasor. Är golvytorna stora och gångarna långa kan vi även komplettera med en kombimaskin som maskinellt rengör golven.

Läs mer om Rätt städutrustning

Modern personalvård

icon-healthcare

Vi som jobbar på städpoolen trivs på jobbet. Vår låga personalomsättning är ett kvitto på det.

Först och främst får våra städare bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra arbete. Det innebär att de får tillräckligt med tid till att utföra arbetsuppgiften, rätt utbildning, bästa städutrustningen, bra arbetskläder, en säker arbetsplats och avtalsenlig lön.

Läs mer om Modern personalvård

Kontakta oss direkt